İlçeler Haber Girişi : 13 Ağustos 2015 15:06

Vali Altıparmak'tan ilçelere güvenlik turu

Vali Altıparmak'tan ilçelere güvenlik turu
Vali Altıparmak,Hınıs ve Tekman'de Emniyet Müdürlükleri ve jandarma Komutanlıklarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.
Erzurumajans- Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, Tekman ve Hınıs İlçelerinde incelemelerde bulundu. İlçelerde kaymakamlar, kurum ve emniyet müdürleri ile güvenlik toplantılarını gerçekleştiren Vali Altıparmak, Emniyet Müdürlükleri ve jandarma Komutanlıklarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Beraberinde Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül ve Emniyet Müdürü Kamil Karabörk ile Tekman ve Hınıs'ta incelemelerde bulunan Vali Altıparmak ilçelere gelişinde görevlerine yeni atanan kaymakamlarımız tarafından karşılandı.

Tekman'da Kaymakam Lütfullah Ün, Hınıs'ta Kaymakam Bülent Ay'a yeni görevlerinde başarılar dileyen Vali Ahmet Altıparmak, gerçekleştirilen güvenlik toplantılarının ardından, emniyet ve jandarma komutanlıklarını ziyaret etti. Yetkililerden bilgi alan Vali Altıparmak burada bulunan polis ve askerlerle sohbet etti. Moral bakımından polis ve askerlerimizi son derece iyi gördüğünü belirten Vali Altıparmak, kendilerini son zamanlarda yaşanan olaylar karşısında göstermiş oldukları üstün başarı ve gayretten dolayı tebrik ettiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Özcan Tiryaki 01 Ocak 1970 02:00

    Polis ve Asker görevlerini en iyi şekilde yapmış olsalar terör olayları baş göstermez ve o kadar ölen asker ve polis şu an hayatta olurdu. Erzurum`da çoğu polisin yaptığı sadece otopark değnekçiliği. Burada vatandaşa her türlü şiddeti uyguluyorsunuz ama örneğin Şırnak`ta bi tarafınız pıt pıt ediyor. Hayırdır neyin kafasını yaşıyorsunuz??

  • Tolga 01 Ocak 1970 02:00

    Niye sana randevusu mu vardı osman valimiz on numara beş yıldız maşallah allah görevinde utandirmasin

  • osman 01 Ocak 1970 02:00

    Tabi orduyla gitmistir valimiz