Erzurum Haber Girişi : 07 Şubat 2017 18:00

Vali Azizoğlu, Kaymakamları topladı

Vali Azizoğlu, Kaymakamları topladı
Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapılan Kaymakamlar toplantısı Erzurum Kongre binasında gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu başkanlığında yapılan Kaymakamlar toplantısı Erzurum Kongre binasında gerçekleştirildi. 

23 Temmuz 1919 Erzurum kongresinin yapıldığı tarihi binada ki toplantıya; Vali Seyfettin Azizoğlu'nun yanı sıra Vali yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili Kurum Müdürleri katıldı. Toplantıda konuşan Vali Azizoğlu, il ve ilçelerimizle ilgili sorunların daha hızlı ve etkili bir şekilde çözülebilmesi için bu toplantıları her ay düzenli olarak gerçekleştirdiklerini belirtti.

Okulların ikinci yarıyıl eğitimlerinde ihtiyaçlarının giderilmesi ve köy okulu olan yerlerde lojman yapılması konularının ele alındığı toplantı, genel asayiş ve emniyet tedbirleri ile karla mücadelede alınacak önlemlerin görüşülmesinin ardından sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.