Erzurum Haber Girişi : 21 Haziran 2016 20:49

Vali Azizoğlu'nu Albay Çelik törenle karşıladı

Vali Azizoğlu'nu Albay Çelik törenle karşıladı
Son kararname ile Erzurum'a atanan Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik tarafından törenle karşılandı.
Erzurumajans-Son kararname ile Erzurum'a atanan Vali Seyfettin Azizoğlu, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik tarafından törenle karşılandı. 

Geçen Pazartesi günü görevine başlayan Vali Seyfettin Azizoğlu ilk ziyaretini İl Jandarma Komutanlığına yaptı. Kıdemli Albay Mustafa Çelik tarafından karşılanan Vali Azizoğlu, tören kıtasını selamladı. Ardından Vali Azizoğlu, komutanlıkta açılan özel defteri imzaladı. İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ile makamında bir süre görüşen Vali Azizoğlu'na daha sonra brifing verildi. İl Jandarma Komutanlığının görev ve sorumlulukları hakkında yapılan sunumu izleyen Vali Azizoğlu brifingden sonra Kıdemli Albay Çelik ve personeline çalışmalarında başarılar diledi ve Komutanlıktan ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.