Bölge Haber Girişi : 17 Haziran 2010 16:33

Vali Öztürk 2011 tesislerini gezdi!..

Vali Öztürk 2011 tesislerini gezdi!..
2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının tarihi yaklaşırken, tesislerin, söz konusu tarihe kadar bitirilmesi için hummalı bir çalışma sergileniyor.

Erzurum Ajans-2011 Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunlarının tarihi yaklaşırken, tesislerin, söz konusu tarihe kadar bitirilmesi için hummalı bir çalışma sergileniyor.
Şehrin muhtelif bölgelerinde, Konaklı da ve Kandilli de devam eden tesis inşaatlarında şu ana kadar yaklaşık yüzde 80 oranında fiziki gerçekleşme sağlandı.
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk bugün inşaatı devam eden tesisleri gezerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. 2011’den Sorumlu Vali Yardımcısı Mehmet Gök ile birlikte tesisleri gezen Vali Öztürk, çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini ve herhangi bir sorun bulunmadığını söyledi.
2011 tesislerinin tamamını gezen Vali Öztürk son olarak Konaklı da incelemelerde bulundu. Tesislerin bulunduğu bölgeye giden Vali Öztürk burada inşaatları ve mekanik tesisleri inceledi.
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği Konaklı da, Haziran ayının sonlarında olmamıza rağmen bazı bölgelerin hala karla kaplı olması dikkat çekti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.