Bölge Haber Girişi : 03 Mart 2010 03:03

Vali Öztürk Çat'taydı!..

Vali Öztürk Çat'taydı!..
İlçe gezilerini sürdüren Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk bugün öğleden sonra Çat'a giderek gezi ve incelemelerde bulundu.

İlçe gezilerini sürdüren Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk bugün öğleden sonra Çat’a giderek gezi ve incelemelerde bulundu.
Kaymakamlık girişinde Kaymakam Hasan Balcı ve kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Öztürk girişte kendisini bekleyen vatandaşlarla da tek tek tokalaştı.
Kaymakamlık’ta Kaymakam Balcı’dan brifing alan ve ilçedeki çalışmaları ve sorunları dinleyen Vali Öztürk daha sonra Çat Belediye binasının alt katında yapılan Etüd Merkezinin açılışını yaptı. Açılış kurdelasının İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak ile birlikte kesen Vali Öztürk Etüd Merkezinde de incelemelerde bulundu.
Çat ilçesindeki programının son bölümünde caddede yürüyen ve vatandaşlarla ayaküstü sohbet eden Vali Öztürk bazı işyerlerine de uğrayarak esnafın durumunu sordu. Yol boyunca yanına gelen öğrencilerle de tek tek konuşan Vali Öztürk, programın sonunda Çat’tan ayrıldı.
Vali Öztürk’ün Çat programına İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Altınok, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Budak, İl Sağlık Müdürü Serhat Vançelik, İl Tarım Müdürü Bektaş Erdoğan ve Çat’taki yerel yöneticiler katıldılar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.