Erzurum Haber Girişi : 12 Aralık 2012 18:20

Vali Öztürk'ten PMYO Müdürü Şahin'e ziyaret

Vali Öztürk'ten PMYO Müdürü Şahin'e ziyaret
Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk görevine yeni başlayan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin’i ziyaret etti.
Erzurumajans-Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk görevine yeni başlayan Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Abdullah Şahin’i ziyaret etti.

PMYO girişinde karşılanan Vali Öztürk Okul Müdürü Abdullah Şahin’le makamında bir süre başbaşa görüşerek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Daha sonra toplantı salonuna geçen Vali Öztürk burada toplanan şube müdürleri ile diğer amir ve komiserlerle sohbet etti. 5 Ocak 2013 tarihinde gerçekleştirilecek olan Sarıkamış Şehitlerini Anma Yürüyüşü’ne Polis Okulu öğrencilerinin de katılacağını öğrenen Vali Öztürk, çok kapsamlı ve yüksek katılımlı bir yürüyüş gerçekleştirileceğini ifade etti. 90 bin eskerin donarak şehit düştüğü Allahu Ekber Dağlarında yapılacak olan organizasyonun önemine dikkat çeken Vali Öztürk kendisinin o bölgeye gittiğinde çok etkilendiğini ifade etti.

Erzurum’da görev yapan polislerin görev şartları ve görev sürelerinin de konuşulduğu sohbetin ardından Vali Öztürk Polis Okulundan ayrıldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.