Erzurum Haber Girişi : 11 Ağustos 2015 17:54

Vali Yardımcısı Özdemir kurum ziyaretlerine başladı

Vali Yardımcısı Özdemir kurum ziyaretlerine başladı
Erzurum Vali Yardımcılığı'na atanan Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Erzurumajans- İçişleri Bakanlığının Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar kararnamesi doğrultusunda Erzurum Vali Yardımcılığı'na atanan Hatice Bayar Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar il Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, kurum çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali Yardımcısı Özdemir, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sedat Abdulhakimoğulları, İl Müdür Yardımcıları Şermin Zil, Cemil İlbaş, Harun Akpınar ve Yakutiye Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Murat Erdemir tarafından karşılandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü toplantı salonunda kurum yöneticileriyle toplantı düzenleyen Özdemir'e Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdulhakimoğulları tarafından brifing verildi.

Abdulhakimoğulları, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün kapsamlı çalışmalara imza attığını belirterek, il Müdürlüğü dahil 10 kuruluşun çalışmalarını paylaştı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.