Erzurum Haber Girişi : 27 Ekim 2011 12:32

Vatandaşların görüntü kirliliği tepkisi

Vatandaşların görüntü kirliliği tepkisi
Erzurum’da bazı dernek ve vakıfların Yakutiye Parkında kurdukları kermes ve yardım çadırları vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Erzurum Ajans-Erzurum’da bazı dernek ve vakıfların Yakutiye Parkında kurdukları kermes ve yardım çadırları vatandaşların tepkisine neden oluyor.
Yakutiye Parkında yapılan çevre düzenlemesi şehre yeni bir görüntü kazandırırken, bazı dernek ve vakıfların parka kurdukları kermes çadırlarının oluşturduğu görüntü kirliliği tepkilere neden oluyor.

Dernek ve vakıfların özellikle Yakutiye Parkına çadır kurduğunu ifade eden vatandaşlar, belediyelerin buna müsaade etmemesini istediler. Parkın bir yanına kurulan kermes çadırıyla, vatandaşların geçişlerinin de engellendiğini ifade eden vatandaşlar, “ Erzurum’da yer yokmuş gibi, kermes çadırları Yakutiye parkına kuruluyor. Bu çadırlar, hem görüntü kirliliği oluşturuyor, hem de insanların dolaşım hakkını engelliyor. Belediye artık, bu tür görüntülere meydan vermemeli. Kermes çadırı kurmak isteyenlere başka yerler göstermeli” diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • ssss 01 Ocak 1970 02:00

    iş cematlerin olunca tarihi eserleride babalarının malı gibi kulanıyorlar niye kulanmasınlarki AKP il başkanı tarihi parka ramaznda kılıc oğlu semaverlerini koymadımı:))))

  • DADAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    vatandaş çok duyarlı olduğu için mi çifte minare, saat kulesi ,kale kümbetler ... gibi onlarca heryerde yüzlerce yazı, sprey ve daha neleri...buna kimse ses cıkarmıyor kermese yardıma ses cıkarıyor. helal size...NEDEN RAMAZANI SERİFTE Kİ KONSERE SES CIKMADI HERYER CADIR HERYER SAHNEYKEN SORUYORUN..