Erzurum Haber Girişi : 27 Şubat 2012 12:24

Vergi haftası başladı

Vergi haftası başladı
Bu sene 23’ncüsü gerçekleştirilen Vergi Haftası Erzurum’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.
Erzurum Ajans-Bu sene 23’ncüsü gerçekleştirilen Vergi Haftası Erzurum’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. 27 Şubat – 4 Mart tarihleri arasında kutlanacak olan Vergi Haftası Havuzbaşındaki Atatürk Anıtına çelenk sunumu ve saygı duruşu ile başladı.
Çelenk sunumunun ardından Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz başkanlığındaki bir heyet Vali Sebahattin Öztürk’ü makamında ziyaret etti. Vali Öztürk’e ziyareti sırasında çiçek takdim eden Vergi Dairesi Başkanı Poyraz, mükelleflere yönelik ‘Özel Kutlama Programı’ icra edileceğini, bu programda şehrin vergiye gönüllü uyumu yüksek mükelleflerine, en eski sicil kaydına sahip mükelleflere, en çok istihdam sağlayan imalat ve hizmet sektöründe faaliyet gösteren mükelleflere ve en çok KDV ödeyen mükelleflere ‘2011 Yılı Vergiye Gönüllü Uyum Onur Ödülü’ verileceğini söyledi.
Hafta dolayısıyla bütün Vergi Dairesi çalışanlarını tebrik eden Vali Sebahattin Öztürk ise verginin ülke kalkınmasındaki önemine işaret etti.
4
Mart 2012 tarihine kadar sürecek olan Vergi Haftası dolayısıyla çok sayıda etkinlik düzenlenecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.