Spor Haber Girişi : 15 Kasım 2013 11:50

Yakutiye, boksta Erdil ile keyiflendi

Yakutiye, boksta Erdil ile keyiflendi
Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Guruplar Şampiyonasında 75 kiloda Erdil Keyf ile şampiyon oldu.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Guruplar Şampiyonasında 75 kiloda Erdil Keyf ile şampiyon oldu. Aksaray'da düzenlenen grup maçlarının şampiyonları Türkiye şampiyonasına katılacaklar.

10 - 15 Kasım 2013 tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenen Gruplar Şampiyonasında Yakutiye tek sporcusuyla birinciliği kazandı. Erzurum'u temsil eden 3 sporcudan biri olan 75 kiloda Erdil Keyf, 4 maça çıktı. 3 maçını nakavt ile kazanan Erdil Keyf, Türkiye şampiyonluğu için önemli bir başarıya imza attı. Yakutiye Boks Takımı Antrenörü Cuma Yılmaz, aynı kiloda altın madalyalı Erol Özkal'ın başka bir grupta mücadele edeceğini belirterek, "Yakutiye Belediyesi boks takımı olarak Erzurum'un yüzünü güldürüyoruz. Belediye Başkanımız Ali Korkut'a verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Gençliğimiz, sporcularımız bu destekle sportif faaliyette bulunuyorlar." dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.