İlçeler Haber Girişi : 11 Ekim 2012 14:00

Yakutiye Belediyesi'nin Çağlayan çıkarması

Yakutiye Belediyesi'nin Çağlayan çıkarması
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Çağlayan Mahallesine adeta çıkarma yaptı.
Erzurum Ajans-Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Çağlayan Mahallesine adeta çıkarma yaptı. Mahallenin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmaları sürerken, kahvehanede mahalle sakinleriyle sohbet edip sorunları dinledi, ardından da mahallenin ilköğretim okulu Erzurumlu Emrah’ta muhtar ile birlikte öğrencilere çanta dağıtımı yaptı.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Erzurum’un kenar semtlerinden olan Çağlayan mahallesine hizmet çıkartması yaptı. Mahallenin cadde ve sokaklarında asfalt çalışmalarını izleyen Korkut, mahalle muhtarı Necdet Yağcı ile birlikte mahalle kahvesinde çevre sakinlerinin sorunlarını dinledi. Uzun süre hizmet alamayan mahallede yapılan çalışmaların taktir görmesi Başkan Korkut’u memnun etti.

Ali Korkut kahvehanede mahalle sakinleriyle yaptığı sohbetin ardından mahallenin okulunda çanta dağıttı. Ali Korkut, “Çağlayan mahallesi ciddi sıkıntıları olan, gelir durumu bakımından dar gelirlilerin yoğunlukta olduğu bir mahallemiz. Mahalle sakinlerinin ifadelerinden de anlıyoruz ki, uzun yıllar asfalt dahil belediye hizmeti alamamışlar. 2012 yılı çalışma takvimimizde Çağlayan mahallesi de bulunuyor. Bu yıl sonunda mahallenin asfaltla ilgili yol sorunu kalmayacak” dedi.

Mahallelilerin sorunlarını ve isteklerini aktardıkları Başkan Korkut, ardından mahalle muhtarı Necdet Yağcı ile birlikte Çağlayan mahallesinin ilköğretim okulu Erzurumlu Emrah İlk ve Ortaokulunda öğrencilere çanta dağıttılar. İçerisinde kalem, defter, boya kalemleri, beslenme çantası, matara vesair bir dönem içerisinde öğrencinin ihtiyacı olan malzemelerin yer aldığı çanta dağıtımı okul bahçesinde yapıldı. Öğrencilere çantalar, Başkan Ali Korkut, Mahalle muhtarı Necdet Yağcı ile okul müdürü tarafından verildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.