Bölge Haber Girişi : 07 Mayıs 2010 14:34

Yakutiye müftülüğünden kan bağışı!..

Yakutiye müftülüğünden kan bağışı!..
Yakutiye İlçe Müftülüğünce kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yakutiye Müftülüğü ile Kızılay Derneği Erzurum Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası kapsamında 98 kişi kan bağışında bulundu.

Erzurum Ajans-Yakutiye İlçe Müftülüğünce kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Yakutiye Müftülüğü ile Kızılay Derneği Erzurum Şubesi işbirliğiyle gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası kapsamında 98 kişi kan bağışında bulundu.
Doğu Anadolu Bölgesi Kızılay Kan Merkezi’nden gelen 1 doktor, 3 hemşire ve 1 yardımcı personel gün boyunca özveriyle çalıştılar. Aziziye Kur’an Kursunda yapılan kan bağışı kampanyasına İlçe Müftüsü Dr. İhsan İlhan, ve Yakutiye Müftülüğü personeli katıldı.
“KAN BAĞIŞI HEM VERENE HEM ALANA ŞİFADIR”
Kan bağışının hem verene hem de alana şifa verdiğini vurgulayan Yakutiye Müftüsü Dr. İhsan İlhan, “Kızılay Derneği ile birlikte her yıl bu kampanyayı devam ettirdiklerini söyledi. Kan bağışı vücuda hayat veren, insanlar arasında paylaşmayı sağlayan onurlu bir davranıştır” dedi.
Kızılay yetkilileri, kan bağışı kampanyasına gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirerek “Kan bağışına ilçemiz müftülüğünün destek vermesi bizi mutlu etti. Gördüğümüz ilgiden memnunuz” dediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.