Bölge Haber Girişi : 11 Aralık 2010 15:19

Yakutiye parkın'da sona doğru!..

Yakutiye parkın'da sona doğru!..
Yakutiye Belediyesi tarafından peyzaj ve çevre düzenlemesi sürdürülen Yakutiye Parkı'ndaki çalışmalarda sona gelindi.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi tarafından peyzaj ve çevre düzenlemesi sürdürülen Yakutiye Parkı’ndaki çalışmalarda sona gelindi. Sert zemin çalışmaları bitme aşamasına gelen parkın etrafındaki paravan da kaldırıldı.

Yakutiye Belediyesi’nce birkaç ay önce başlatılan peyzaj çalışmasının sert zemin döşemesi bitme aşamasına geldi. Parktaki çalışmaların kısa bir süre sonra tamamlanacak olması nedeniyle inşaatı çevreleyen paravanda kaldırıldı. Ağaç dikimi ve yeşil alan süslemelerinin 2011’de yapılacağını belirten Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, “Taş zemininde yaşanan aksaklıklar nedeniyle işler biraz geç başlamış olabilir,

ancak havaların iyi gitmesi nedeniyle bu açığı da kapattık. Özel teknik ve yöntemin kullanıldığı çalışmalarda taş zemin tamamlandı. Tuvaletler de bu ay içerisinde bitirilerek halka açılacak. İlkbaharla birlikte yeşil alan ve çevre düzenlemesini yapacağız. 150’nin üzerinde boy yapmayan, çiçekli ağaç dikeceğiz. Yine çalı ve çiçek grupları ile süslemeler yapılacak. Özel çim alanı oluşturulacak” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.