İlçeler Haber Girişi : 17 Ağustos 2015 14:25

Yakutiye'den estetik ve sağlam kaldırım atağı

Yakutiye'den estetik ve sağlam kaldırım atağı
Yakutiye Belediyesi karo-bordür-tretuvar çalışmaları ile kaldırımları daha sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getiriyor.
Erzurumajans- Yakutiye Belediyesi karo-bordür-tretuvar çalışmaları ile kaldırımları daha sağlam, estetik ve kullanışlı bir hale getiriyor.

Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Ekipleri, İlçe genelinde mahallelerde karo-bordür ve tretuvar çalışmaları ile kaldırım yenileme çalışmalarını hızlandırdı. Fen İşleri Ekipleri, İstasyon Mahallesi 2. Mustafa Durmaz Sokak'ta kaldırımları yenileyerek bordür ve tretuvar çalışmalarını sürdürüyor.

Büyük bir kısmı tamamlanan kaldırım yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut: "İmkanlarımız ölçüsünde ilçemizde alt yapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yakutiye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz" dedi.

2. Durmaz Sokak sakinleri, İlçeye verdiği önem ve yapmış olduğu çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Ali Korkut'a astıkları afişle teşekkür ettiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.