Bölge Haber Girişi : 18 Ağustos 2010 15:27

Yakutiye'den aile içi iletişim sohbeti!..

Yakutiye'den aile içi iletişim sohbeti!..
Yakutiye Belediyesi'nin Ramazan ayı nedeniyle başlattığı kültürel etkinlikler çerçevesinde aile içi sağlıklı iletişimin yolları konulu eğitim sohbeti gerçekleştirildi.

Erzurum Ajans-Yakutiye Belediyesi’nin Ramazan ayı nedeniyle başlattığı kültürel etkinlikler çerçevesinde aile içi sağlıklı iletişimin yolları konulu eğitim sohbeti gerçekleştirildi. Murat Paşa Camii yanındaki Ahmediye Medresesinde yapılan eğitim sohbeti daha çok kadınlara hitap ediyor.

Yakutiye Belediyesi’nin Kent Konseyi önerileri doğrultusunda başlattığı Ramazan ayı kültürel etkinlikleri sürüyor. Ahmediye Medresesinde düzenlenen eğitim sohbetinde Eğitmen Kadir Demirbüken katılımcılara aile içerisinde sağlıklı iletişim kurmanın yolları ve önemini anlattı. Eğitim sohbeti daha çok kadınlara hitap ederken, Ramazan ayı içerisinde haftada iki gün yapılacak eğitim sohbetlerinin aile odaklı çeşitli konu ve sorunlara çözümleri içereceği belirtildi.

Eğitmen Kadir Demirbüken, eğitim sohbetinde ailede sağlıklı iletişim kurmanın yolları, eşler arasında iletişim bozuklukları, çocuklar arası iletişim bozuklukları ve çözüm yollarını anlattı. Katılımcıların ilgiyle dinledikleri eğitim sohbeti Salı ve Cuma günleri 14.00 ile 15.30 saatleri arasında tekrarlanacak. Tarihi medresede eğitim sohbeti vermenin ayrı bir özelliği olduğunu belirten Kadir Demirbüken, “Yakutiye Belediyesi’nin böyle bir etkinliği olması önemli. Belediye başkanımıza ve Kent Konseyine teşekkür ediyorum. Sohbetler sürdükçe katılımcı ve ilgide artacaktır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.