Bölge Haber Girişi : 28 Temmuz 2011 13:33

Yakutiye'den karate atağı!..

Yakutiye'den karate atağı!..
Yakutiye Gençlikspor Kulübü'nün faaliyete geçirdiği spor branşlarından biri olan karateye ilgi oldukça yoğun. Kulübün karateci sayısı şimdiden 100'e yaklaştı.

Erzurum Ajans-Yakutiye Gençlikspor Kulübü’nün faaliyete geçirdiği spor branşlarından biri olan karateye ilgi oldukça yoğun. Kulübün karateci sayısı şimdiden 100’e yaklaştı.

Yakutiye Gençlikspor Yaz Karate Kursları yoğun bir ilgi görüyor. Antrenörlüğünü Muhammet Çelebi’nin yaptığı karateciler haftanın üç günü karate kursu görüyor. Yaz Spor Okulları kapsamında Yakutiye Gençlikspor Kulübü’nün başlattığı karate kurslarına Erzurumlu minik ve genç öğrenciler yoğun bir ilgi gösteriyor. Karateci sayısı şimdiden 100’e yaklaştı. Antrenör Muhammet Çelebi, Yakutiye Gençlikspor çatısı altında başlattıkları Yaz Karate Kurslarına minik öğrencilerin büyük bir ilgi göstermesinin kendisini mutlu ettiğini söyledi. Çelebi, “Çalışmalarımız yoğun bir tempoda sürüyor. Kursa katılan öğrencilerimize karatenin temel tekniklerini öğretiyoruz. Kurslarımıza katılan öğrenciler hem stres atıyor. Hem de spor yapmanın mutluluğunu yaşıyorlar” dedi.

Yakutiye Gençlikspor Karate takımının kursları Şükrüpaşa Semtindeki Yakutiye Spor Salonu’nda yapılıyor. Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz’da karate kurslarını yakından takip ederek, antrenör Muhammet Çelebi’den Karate Kursları hakkında bilgi alıyor. Yılmaz, Yaz Karate Kurslarına olan ilgiden bir hayli memnun kaldıklarını ifade etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.