Bölge Haber Girişi : 30 Aralık 2010 01:35

Yakutiye'nin temizlik ihalesi sonuçlandı!..

Yakutiye'nin temizlik ihalesi sonuçlandı!..
Erzurum'un Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi Tarafından İhaleye Çıkarılan, İlçe Sınırları İçerisindeki Alanların 36 Ay Süreyle Temizlik İşlerinin Yapılması İhalesinin Sonuçlandığı Bildirildi
Erzurum Ajans-Erzurum'un merkez Yakutiye İlçe Belediyesi tarafından ihaleye çıkarılan, ilçe sınırları içerisindeki alanların 36 ay süreyle temizlik işlerinin yapılması ihalesinin sonuçlandığı bildirildi.
 
Yakutiye Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, temizlik işleri ihalesine en ekonomik teklifi yapan Özkartallar firmasının kazandığı belirtildi. Yakutiye Belediyesi Meclis Salonu'nda medya önünde 20 Aralık günü gerçekleştirilen ihalenin, yaklaşık maliyetin altında teklif veren iki firmadan savunma istenmesi üzerine uzatıldığı ifade edildi.
 
Yakutiye ilçe sınırlarında üç yıl süreyle çöplerin alınması ve temizlik işlerini yapmak için açılan ihalede, Özkartallar San. Tic. Ltd. Şti'nin 13 milyon 498 bin 500 liralık teklif verdiği kaydedildi.
 
Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, ihale komisyonunun maliyetin altında teklif veren iki firmanın savunmasını istendiğini anımsatarak, şunları kaydetti:  'İhale komisyonu, her iki firmanın savunmasını istemiş, bu nedenle ihale süreci uzamıştır. Her iki firmanın yapmış oldukları savunmalar ve sundukları belgeler Komisyonumuz tarafından incelenmiş ve yeterli görülmüştür. Bu işlemlerin ardından komisyon, ihalenin en ekonomik teklifi veren firma olan Özkartallar firmasına kalmasına karar vermiştir. 5 günlük yasal itiraz süreci başlamış bulunmaktadır. Bu sürecin ardından firma ile gerekli sözleşme imzalanacaktır.
 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.