Spor Haber Girişi : 06 Ekim 2012 11:00

Yakutiyespor en fazla gol atan takım

Yakutiyespor en fazla gol atan takım
Bölgesel amatör Lig 1’inci gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Yakutiyespor, ligin ilk iki haftasında rakip kalelere gönderdiği 9 golle, 11 guruplu Bal liginde en fazla gol kaydeden takım durumunda.
Erzurum Ajans-Bölgesel amatör Lig 1’inci gurupta şampiyonluk mücadelesi veren Yakutiyespor, ligin ilk iki haftasında rakip kalelere gönderdiği 9 golle, 11 guruplu Bal liginde en fazla gol kaydeden takım durumunda. Deplasman’da Ardahanspor, kendi evinde Erzincanspor’a 4 gol kaydeden Yakutiyespor, Bölgesel amatör Ligin en golcü takımı.

YAKUTİYE 11 GURUBUN LİDERİ

11 guruplu Bölgesel amatör Liginde iki haftalık periyotta Yakutiyespor 9 golle birinci sırada bulunurken, bu takımı 8 golle 7’inci gurupta mücadele eden Muğlaspor, 7 golle 7’inci guruptan Çiğli Belediyespor ve 9’uncu guruptan Kestel Belediyespor, 6 golle 7’inci guruptan Kızılcabölükspor, 4’üncü Guruptan 44Malatyaspor ve aynı guruptan Payas Belediyespor takip ediyor.

BİRİNCİ GURUBUN ANALİZİ

BAL 1’inci gurupta 6 puanla ilk sırada yer alan Yakutiyespor’u, aynı puanla Çayelispor ve Kelkit Hürriyetspor izliyor. 2 haftada hiçbir maçın berabere sonuçlanmadığı gurupta; S.Esnafspor, Düzyurtspor, Iğdır Üniversitesispor, Kalkanderespor, Araklıspor, erzincanspor 3 puana sahip. Arhavispor, Bayburt Gurup özel İdare GS, Akçaabat Sebatspor, Patnos Gençlikspor ve Ardahanspor’un ise puanı bulunmuyor.

KADRO İSTİKRARI

Grubun şampiyonlukta en iddialı takımı durumunda bulunan Yakutiyespor gol sayısında olduğu gibi oyun disiplini ve futbolcularının performansıyla da dikkat çekiyor. Kadro istikrarı olan takımda 17 futbolcu ligin ilk haftasında forma şansı buldu. 2 haftalık süreçte 180 dakika forma giyen Ozan Buluş, Burhanettin Sever, Fatih Çiplak, Yusuf Bozdağlı, Ömer Sevimli ve Ahmet Çeliker takımın omurgasını oluştururken, futbolculardan Mesut Gökduman 94, Hasan Kadak 179, Kürşat Oğuz Çatal 75, Ferhat Şentürk 122, Birol Pasinli 145, Recep Çiftçi 35, Ebubekir Göze 105, Muhammed Buğra Gökçan 19, Süleyman 90, Murat 1, Selim Alpay ise 39 dakika forma şansı bulan diğer futbolcular oldu.

TAKIMIN GOLCÜLERİ

BAL 1’inci guruptaki ilk iki maçta 2 gol kaydeden Birol Pasinli, Kürşat Oğuz Çatal ve Ömer Sevimli takımın en golcü ayakları oldu. Ferhat Şentürk, Selim Alpay ve Ahmet Çeliker de birer gol kaydederek takımın averaj rekoruna katkıda bulundu. Takımın iki maçında yalnızca 4 futbolcu sarı kart gördü.
Muhammed Buğra Gökçan, Yusuf Buzdağlı, Kürşat Oğuz Çatal Ardahansporve Ahmet Çeliker ise Erzincanspor maçında kartla cezalandırıldı.
Bu hafta gurupta 3 puanla 8’inci sırada bulanan Kalkanderespor deplasmanına gidecek olan Yakutiyespor’da sakat ve kart cezalısı futbolcu bulunmuyor. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.