Spor Haber Girişi : 19 Kasım 2012 14:45

Yakutiyespor ligde 8'nci sıraya yükseldi

Yakutiyespor ligde 8'nci sıraya yükseldi
Yakutiyespor 3. galibeyetini alaran ligde 8'nci sıraya yükseldi.
Erzurumajans-Ligin ilk iki haftasında aldığı gollü galibiyetlerle taraftarını şampiyonluk yolunda umutlandıran, daha sonra oynadığı 5 maçta sadece bir beraberlik alan Yakutiyespor kendi evinde ağırladığı Akçabat Sebatspor’u 2-0 mağlup ederek, 3’üncü galibiyetini aldı. Yakutiyespor aldığı galibiyetle ligde 8’inci sıraya yükseldi.

GOLLER 80’DE GELDİ

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1.Grup müsabakalarında Yakutiye Belediyespor kendi evinde ağırladığı Akçaabat Sebatsporu 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
Kazım Karabekir Stadı'nda oynan maçın ilk yarısında Yakutiye Belediyespor, yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Müsabakanın 2. yarısında etkili bir oyun sergileyen Yakutiye Belediyespor 80.dakika Recep ve 88. dakikada Hasan’ın golüyle sahadan galip ayrıldı.

ERZURUM’DA 2, DEPLASMANDA 1 GALİBİYET

Kendi evinde oynadığı 4 maçta Erzincanspor’u 4-0, A.Sebatspor’u 2-0 yenen, Karsspor’la 0-0 berabere kalan, Bayburtspor’a ise 3-1 yenilen Yakutiyespor, rakip kalelere 7 gol gönderirken 3 golü de kalesinde buldu. Yakutiyespor kendi evinde 7 puan topladı. Deplasman maçlarından ise Ardahanspor karşısında 5-0’lılık tek galibiyeti bulunan ekip, Kalkanderespor’a 5-0, arhavispor’a 1-0, Düzyurtspor’a ise 2-1 yenilmekten kurtaramadı. Yakutiyespor deplasmanda sadece 3 puan toplayabildi.

HAFTANIN PANOROMASI

25 golün kaydedildiği 8’inci hafta maçlarında 3 maçı deplasman takımları kazanırken, 2 maçı da ev sahibi ekipler kazandı. 8’inci haftada 2 maç da berabere sonuçlandı. Haftanın en farklı galibiyetini deplasmanda Sarıkamış Esnafspor’u 5-2 mağlup eden Düzyurtspor, alırken, Arhavi deplasmanda Ardahanspor kalesine 4 gol gönderdi.

GELECEK HAFTA MAÇLARI

Ligde aldığı üçüncü galibiyetle maç fazlasıyla 10 puanla 8’inci sıraya yerleşen Yakutiyespor gelecek hafta Pazar günü maç eksiğiyle 7 maçta 10 puan toplayan ve 9’uncu sırada yer alan Iğdır Üniversitespor’a konuk olacak. Lig lideri Çayelispor haftaya bay olarak girerken, ikinci sırada yer alan Düzyurtspor kendi evinde Araklıspor, lig üçüncüsü Kalkanderespor ise deplasmanda gurubun iddialı takımı Bayburtspor’la karşılaşacak.

HAFTANIN MAÇ SONUÇLARI

Sarıkamış Esnafspor 2-5 Düzyurtspor
Araklıspor 0 -0 Karsspor
Ardahanspor 0-4 Arhavispor
Çayelispor 2-1 Kelkit Hürriyetspor
Patnos Gençlik 3-3 Iğdır Üniversitesi
Yakutiye 2-0 Akçaabat Sebatspor
Erzincanspor 1-2 Bayburt Grup İl Özel İdare

GELECEK HAFTANIN MAÇ PROGRAMI

Akçaabat Sebatspor-Sarıkamış Esnafspor Arhavispor-Erzincanspor Bayburt Grup İl Özel İdare-Kalkanderespor Düzyurtspor-Araklıspor Iğdır Üniversitesi-Yakutiye Karsspor-Ardahanspor Kelkit Hürriyetspor-Patnos Gençlik

YAKUTİYESPOR’UN MAÇ KARNESİ

Ardahanspor 0-5 Yakutiyespor
Yakutiyespor 4-1 Erzincanspor
Kalkandere 5-0 Yakutiyespor
Yakutiyespor 1-3 Bayburtspor
Arhavi Spor 1-0 Yakutiyespor
Yakutiyespor 0-0 Karsspor
Düzyurtspor 2-1 Yakutiyespor
Yakutiye 2-0 Akçaabat Sebatspor 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.