Erzurum Haber Girişi : 26 Temmuz 2014 03:56

Yaz Kur'an Kursu etkinlikleri

Yaz Kur'an Kursu etkinlikleri
2014 Yılı Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerin motivasyon, etkinlik ve verimliliğini arttırmak amacıyla Erzurum İl Müftülüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.
Erzurumajans-2014 Yılı Yaz Kur'an Kurslarına katılan öğrencilerin motivasyon, etkinlik ve verimliliğini arttırmak amacıyla Erzurum İl Müftülüğü tarafından bir dizi etkinlik düzenlendi.

Bu etkinlikler çerçevesinde; evde bilgisayar başında yalnız vakit geçiren veya değişik vesilelerle dışarıya çıkamayan çocukları camide bir araya getirmek, yeni arkadaşlıklar oluşturmak amacıyla Yaz Kur'an Kurslarına gelen veya gelmeyen tüm çocuklara yönelik, geleneksel oyunlar olarak bilinen Mendilkapmaca, Seksek, Çelikçomak, Tombik gibi oyunların, alanında uzman eğitmenler tarafından öğretilmesi için çeşitli camilerde etkinlikler düzenlendi.

Bu etkinlikler kapsamında; Palandöken İlçesinde Suat Aslan Camii, Yakutiye İlçesinde Nişancı Camii ve Aziziye İlçesinde bulunan Mustafa Bakan Camilerinin bahçelerinde Çocuk Oyunları ve Spor Kulüpleri Konfederasyonu Doğu Anadolu Kuzey Bölgesi Bölge Başkanı ve Uluslar Arası Eğitmeni M.Çetin Şengül tarafından önceden belirlenen program çerçevesinde yöresel oyunlar öğretildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.