Spor Haber Girişi : 30 Mayıs 2016 16:19

Yentimur güven tazeledi

Yentimur güven tazeledi
Erzurum başarılı kulüplerinden biri DSİ Spor'da yapılan Genel Kurul'da Kemalettin Yentimur, güven tazeleyerek dördüncü kez Başkan seçildi.
Erzurumajans-Erzurum başarılı kulüplerinden biri DSİ Spor'da yapılan Genel Kurul'da Kemalettin Yentimur, güven tazeleyerek dördüncü kez Başkan seçildi.

Erzurum'da salon sporlarında büyük başarılar elde eden özellikle basketbol ve boksta adından sıkça söz ettiren DSİ Spor'da hafta sonu 27'inci Genel Kurul heyecanı yaşandı. DSİ Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı, Bölge müdür yardımcıları Faruk Kılıc, Ayhan Şahna ve şube müdürlerinin de katıldığı kongrede Kemalettin Yentimur, tek liste ile yeniden başkanlığa aday oldu. Kongrede tüm delegelerin oylarını alan Yentimur dördüncü kez başkanlığa getirildi. Kongre sonrası katılımcılara teşekkür eden DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemallettin Yentimur, DSİ camiası başta olmak üzere halkı sporla kaynaştırmak için çalıştıklarını bu konuda Bölge Müdürü Bahtiyar Kabadayı ile Bölge Müdür yardımcılarından büyük destek aldıklarını söyledi. 

DSİ Spor Kulüp Başkanı Kemalettin Yentimur'un listesinde ise İbrahim Milli, Abdulkadir Kızıloğlu, Fatih Kara, İlknur Yapağı, Yunus Taş, Ahmet Külçür ve Cem Culfa yer aldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • MURAT ÇALMAŞUR 01 Ocak 1970 02:00

    Sn: Başkan sizi ve yönetiminizi tebrik ederim.