Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2012 14:30

Yıldız güreşçiler çiceklerle karşılandı

Yıldız güreşçiler çiceklerle karşılandı
Yıldızlar Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan Yolsporlu Lütfü Küçükyıldırım ile Avrupa beşincisi olan Erzurum Güreş Eğitim Merkezi (GEM)’in pehlivanı Rıdvan Özbey çiçeklerle karşılandı.
Erzurum Ajans-Yıldızlar Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda Avrupa ikincisi olan Yolsporlu Lütfü Küçükyıldırım ile Avrupa beşincisi olan Erzurum Güreş Eğitim Merkezi (GEM)’in pehlivanı Rıdvan Özbey çiçeklerle karşılandı.
Polonya’da yapılan Yıldızlar Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda ikinci olan Yolspor Kulübü’nün güreşçisi Lütfü Küçükyıldırım ile beşinci olan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Güreş Eğitim Merkezi sporcusu Rıdvan Özbey, Erzurum’a döndü. 50 kiloda Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazanan Lütfü Küçükyıldırım ile 42 kiloda beşinci olarak dereceye giremeyen ancak gelecek vaadeden Rıdvan Özbey, Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı. Karşılama törenine Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, Yolspor Güreş Şube Sorumlusu Aslan Sertoğlu, Antrenörler Yaşar Sifil, Abdulcelil Köseoğlu iki sporcunun yakınları ve güreş camiasından isimler katıldı. Avrupa ikincisi olan Lütfü Küçükyıldırım, bundanr sonrası için altın madalya sözü verdi. Güreş İl Temsilcisi Selami Topaloğlu, “Lütfü’nün ikincilik derecesi ile ülkemize dönmesinin sevincini yaşıyoruz. Rıdvan Özbey’den de Avrupa’da derece bekliyorduk, ama olmadı, inanıyorum ki Rıdvan’da bundan sonra en iyi dereceyi yapacaktır” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.