Spor Haber Girişi : 14 Nisan 2014 19:31

Yıldız taekwondocular madalya ile döndü

Yıldız taekwondocular madalya ile döndü
Okullararası Yıldızlar Taekwondo Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Erzincan'da yapıldı.
Erzurumajans-Okullararası Yıldızlar Taekwondo Grup Müsabakaları 08-10 Nisan 2014 tarihleri arasında Erzincan'da yapıldı.

Antrenör Arif Budak ile Süleyman Baykal yönetiminde Erzincan'a giden taekwondocular, dokuz madalya kazandı. 1 altın, iki gümüş 6 da bronz madalya ile dönen Erzurumlu taekwondocular, büyük bir mutluluk yaşattı. Muhammed Has ile şampiyonluk kazanan Erzurumlu taekwondocular, Taha Terzi ve Numan Doğan ile gümüş madalya sevinci yaşadı. Ceyda Özel, Kadir Ergin, Zeynep Kırmacı, Batuhan Akbal ve Mehmet Akif Arabacıoğlu ise bronz madalya elde etti. Toplam dokuz madalya ile Erzurum'da dönen taekvondocular, okullarında da gurur kaynağı oldu.

Antrenör Arif Budak, "Grup müsabakalarına Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Süleyman Arısoy'un destekleri ile gittik. Öğrencilerimiz elde ettikleri derecelerle bizleri mahcup etmezken, güvenimizi de boşa çıkarmadılar" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.