Medya Haber Girişi : 28 Mart 2013 16:30

Yücelik TRT Haber'e konuştu

Yücelik TRT Haber'e konuştu
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Gündem Programı'na konuk oldu.
Erzurumajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, TRT Haber kanalında canlı olarak yayınlanan Gündem Programı'na konuk oldu.

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkan Yardımcısı Mustafa Altunbilek ve Doğu Anadolu Perakendeciler Derneği (PERDER) Başkanı Ömer Düzgün'le birlikte TRT Erzurum Haber Merkezi Muhabiri Murat Kaban'ın sorularını cevaplandıran ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, tüketime dayalı ekonomik bir yapıya sahip olan Erzurum'da perakendecilik sektörünün önde gelen sektörlerden biri olduğunu söyledi.

Perakendecilerin ortak hareket etmesinin ve sermayelerini birleştirip büyük sermaye gruplarına karşı durmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Yücelik, bu anlamda bölgedeki perakendeci firmaların Doğu Anadolu PERDER çatısı altında bir araya gelmesinin büyük fayda sağlayacağını dile getirdi. Bölgede zor iklim şartlarının hüküm sürdüğüne dikkati çeken Başkan Yücelik, bu sebeple teşviklerin bölgeye özgü unsurların dikkate alınarak çıkarılması gerektiğini söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.