Bölge Haber Girişi : 15 Nisan 2010 01:26

Zanlı bıçaklanarak kaçtı!..

Zanlı bıçaklanarak kaçtı!..
Erzurum’da kendisini elektrikçi olarak tanıtıp bıçak zoruyla bir kadının evine girerek ziynet eşyası çalmak isteyen bir kişi, kadının ağabeyi tarafından bıçaklandı.

Erzurum Ajans-Erzurum’da kendisini elektrikçi olarak tanıtıp bıçak zoruyla bir kadının evine girerek ziynet eşyası çalmak isteyen bir kişi, kadının ağabeyi tarafından bıçaklandı. Şüpheli şahıs yaralı olarak kaçarken, yakalanması için polis ekiplerinin çalışması sürüyor.
Erzurum şehir merkezinde dün saat 11.00 sıralarında meydana gelen olayda; evinde tek bulunan N.K. isimli kadının kapısının zili çalındı. Kapıyı açmadan kim olduğunu soran N. K.’ye şüpheli V. G., “Elektrikçiyim. Elektrik sayacınıza bakacağım” cevabını verdi. Bunun üzerine N.K., kapıyı açmadan “Elektrik tablosu dışarıda. Oradan bakın” dedi. Bunun üzerine şüpheli V.G., “Tamam. Elektrik faturanızı alın” diyerek kadından kapıyı açmasını istedi. N. K., “Faturayı kapının üzerine bırakabilirsiniz. Ben sonra
alırım” diyerek evin iç odasına gitti.
Bu sırada kapıyı kıran ve içeri giren şüpheli V.G., N.K.’yı yakalayarak bıçak zoruyla evde bulunan altın ve benzeri ziynet eşyalarını getirmesini söyledi.
Bu arada kapının kırık olduğunu gören N.K.’nın annesi ve ağabeyi, içeri girdi. Şüpheli V.G., bunun üzerine kaçmaya çalışırken N.K.’nın abisi tarafından sırtından bıçaklandı. Yaralı şüpheli V. G., kaçarak izini kaybettirdi.
Olay sonrası durumun polise bildirilmesi üzerine Asayiş Şubesi ekipleri, kaçan yaralı şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.