Spor Haber Girişi : 17 Aralık 2012 12:07

Zihinsel engelliler sporda

Zihinsel engelliler sporda
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönderilen engelli otobüsü şimdide Zihinsel Engelli Öğrencilerin imdadına koştu.
Erzurumajans-Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne gönderilen engelli otobüsü şimdide Zihinsel Engelli Öğrencilerin imdadına koştu.

Erzurum’da İşitme Engelli ve Bedensel Engellilerin yanı sıra zihinsel engelli öğrencilere de spor yaptırılıyor. Aile ve Sosyal Politikilalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Zübeyde Hanım Çocuk yuvası, öğrencileri engelli otobüsü ise Yakutiye Spor Salonu’na taşınarak spor yapmaları sağlandı.

Zübeyde Hanım Zihinsel Engelliler Koordinatörü Recep İtmez yönetiminde spor salonuna getirilen öğrenciler, burada GHSİM Antrenörlerinden Nurdan Köseoğlu yönetiminde çalışma yaptı. Neşeli bir ortamda geçen çalışmada zihinsel engelli öğrenciler, büyük bir coşku içerisinde spor yaptı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ın projelerini bir bir uygulamaya koyduklarını belirterek, bedensel ve işitme engellilerden sonra Zihinsel Engellileri de sporla tanıştırdıkları için mutlu olduklarını söyledi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.