Spor Haber Girişi : 17 Ekim 2023 20:49

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu?nda eşleşmeler belli oldu

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu?nda eşleşmeler belli oldu
Erzurumspor'un Ziraat Türkiye Kupası'ndaki rakibi Diyarbekirspor oldu. Mavi-beyazlılar ilk maçını 31 Ekim'de oynayacak,

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu'nda eşleşmeler, bugün yapılan kura çekimi sonrası belli oldu.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3. Eleme Turu kura çekimi, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Kura çekimine, TFF İcra Kurulu Üyesi ve Amatör İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Düşmez, TFF 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, TFF Genel Sekteri Taner Sensever ve kulüp temsilcileri katıldı. Bu turda 38 takım seri başı sistemine göre eşleşti. Müsabakalar tek maç eleme usulüne göre 31 Ekim, 1 ve 2 Kasım tarihlerinde oynanacak. 

 

Kura çekiminde Erzurumspor, TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Diyarbekirspor ile eşleşti. Mavi-beyazlılar, 31 Ekim, 1-2 Kasım 2023 tarihlerinde oynanacak olan maçlarda tur arayacak. ZTK 3. Eleme Turu tek maç üzerinden oynanacak. Karşılaşmayı kazanan ekip tur atlayacak. 90 dakika da eşitlik bozulmazsa, 15’er dakika uzatma oynanacak. Yine eşitlik bozulmazsa tur atlayan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

 

Erzurumspor Kulübü de sosyal medyadan “Ziraat Türkiye Kupası’nda rakibimiz belli oldu” notuyla eşleşmeyi duyurdu. İHA 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.