Medya Haber Girişi : 29 Ocak 2019 11:15

Çıktık Yola Palandöken'de...

Çıktık Yola Palandöken'de...
Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’ne blog yazarları tarafından da yoğun ilgi gösteriliyor.
Erzurumajans-Türkiye’nin önde gelen kayak merkezlerinden biri olan Palandöken Kayak Merkezi’ne blog yazarları tarafından da yoğun ilgi gösteriliyor.

Kayak sezonu açılınca hem yerli hem de yabancı turist akınına uğrayan Palandöken Kayak Merkezi, yakın zamanda ciktikyola.com yazarları tarafından da ziyaret edildi. Türkiye’de bulunan kayak merkezlerinin çoğunda kayak yapmış olan Çıktık Yola yazarları;



“Hem Türkiye’nin büyük kayak merkezlerinde hem de Bansko gibi uluslararası pistlerde kayak deneyimlerimizi düşündüğümüzde Palandöken Kayak Merkezi’nin de uluslararası bir tesis olma yönünde olumlu adımlar attığını gördük. En az yerli ziyaretçiler kadar yabancı turistlerin de Palandöken’i tercih ediyor olmaları bunun en önemli göstergesi. Pist sayısı ve çeşitliliği gayet tatmin edici; ileri seviye kayakçıların keyifle kayabileceği zorlu pistlere sahip olduğu gibi yeni başlayanlar için uygun olan daha kolay pistlere de sahip. Ülkemizde pist ve tesis anlamında güzel olmasına rağmen doğru işletilmeyen kayak merkezleri bizi en çok üzen konulardan bir tanesi ancak Palandöken kayak merkezi gayet güzel işletiliyor ve tesise hak ettiği değer veriliyor, bu bizi gerçekten mutlu etti.” şeklinde yorum yaptılar.



İstanbul’dan Erzurum’a ulaşımın uçakla 1.5 saat sürmesi ve havaalanından Palandöken’e gidişin kolaylığını düşündüğümüzde 3 saatte pistlerde olabilirsiniz desek abartmış olmayız. Lokasyon avantajının haricinde Çıktık Yola yazarları Erzurum’un lezzetli mutfağına da dikkat çekiyor: “Buraya gelmeden önce Erzurum mutfağı ile ilgili tek bildiğimiz lezzet cağ kebabıydı. Erzurumlu tanıdıklarımızdan aldığımız tavsiyelere istinaden manda yoğurdunu ve kadayıf dolmasını denedik ve şiddetle sizlere de tavsiye ediyoruz. Palandöken şehir merkezine çok yakın olduğu için civarda yer alan restaurantlara kolaylıkla gidebilirsiniz. Buralara kadar gelmişken Erzurum mutfağından lezzetler de tatmanızı öneririz.”



Son olarak konaklama imkanlarına değinen Çıktık Yola yazarları: “Kayak merkezinin şehre olan yakınlığı sayesinde şehir otellerinde konaklayabileceğiniz gibi kayak merkezinde bulunan ve farklı kesimlere hitap eden otellerde de konaklayabilirsiniz. Seçeneğin çok olması hem büyük bir fiyat avantajı sağlıyor hem de tam olarak ihtiyacınıza uygun bir otel bulabiliyorsunuz.” diyerek bir sonraki Palandöken Kayak Merkezi ziyaretlerini şimdiden planlamaya başladıklarını söylediler ve çok memnun bir şekilde buradan ayrıldıklarını belirttiler.








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.