Bölge Haber Girişi : 09 Ocak 2010 01:44

Erzurumlu Batmaz, Baykal'ı korkuttu!..

Erzurumlu Batmaz, Baykal'ı korkuttu!..
Ekonomik sorunları olan Erzurumlu Zekeriya Batmaz, CHP Genel Merkezi'nin 9'uncu katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Erzurum Ajans-Ekonomik sorunları olan Erzurumlu Zekeriya Batmaz, CHP Genel Merkezi'nin 9'uncu katına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Evinden olayla ilgili dakika dakika bilgi eden Baykal, "Ciddiyetle ilgilenin, aman bir şey olmasın" talimatı verdi. CHP lideri intihar engellenince de rahatladı. CHP Genel Merkezi dün hareketli bir gün geçirdi. İflas ettiği ve ekonomik sorunları olan ve CHP'li olduğu öğrenilen Erzurumlu Zekeriya Batmaz, CHP Genel Merkezi'nin 9'uncu katına çıkarak intihar girişiminde bulundu.

Edinilen bilgilere göre, intihar girişimi şöyle gelişti: Erzurum'un Şenkaya ilçesinden olan 50 yaşlarındaki Zekeriya Batmaz, önceki gün CHP Sözcüsü Mustafa Özyürek ile görüşmek için telefonla randevu istedi. Dün öğlene doğru CHP Genel Merkezi'ne gelerek odası 10. katta bulunan Genel Sekreter Önder Sav ile görüşmek isteyen Batmaz, Sav partiye gelmediği için bekletildi.

Korkuluklardan kendisini aşağıya atmak isteyen Batmaz'ın yanına gelen partililer ve polis ekipleri, şahsı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye ekipleri de aşağıda branda açarak hazır bekledi. Şahıs İçişleri Bakanı Beşir Atalay'ın gelmesini isterken, bu sırada CHP eski Genel Sekreteri Adnan Keskin geldi.

Keskin, Batmaz'ı inmesi konusunda ikna etti. Sağlık ekiplerinin kontrolünden geçen Batmaz, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldükten sonra serbest bırakıldı.
(Kaynak: Sabah Gazetesi)
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.