Siyaset Haber Girişi : 21 Nisan 2015 17:03

İttifaktan Erzurum Ajans'a ziyaret

İttifaktan Erzurum Ajans'a ziyaret
Seçim çalışmaları kapsamında gazete ziyaretlerini hızlandıran Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi Erzurum teşkilatı milletvekili adayları ile Erzurumajans' ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Erzurumajans-Seçim çalışmaları kapsamında gazete ziyaretlerini hızlandıran Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi  Erzurum teşkilatı milletvekili adayları ile Erzurumajans' ı ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçim gününe sayılı günler kala Erzurum'da çalışmalarına ve ziyaretlerine hız veren Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi milletvekili adayları, Erzurumajans'ı ziyaret ederek Yayın Yönetmenimiz Ömer Nazmi Yavuz'un sorularını yanıtladılar.

Büyük Birlik Partisi ile birlikte daha da güçlenerek iddialı olarak yola çıktıklarını belirten milletvekili adayı Faik Çalık, hedefimiz yüzde on barajını yıkmaktan öte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde güçlü bir şekilde yer almaktır, dedi.


Aday tanıtım toplantısından sonra inançlı ve güvenli olarak saha çalışmalarına başlayacaklarını belirten milletvekili adayları, Erzurum'da AKP'ye giden ödünç oylarımızı tekrar öz yuvalarına çağırmakla kalmayıp, plan ve projelerimizle tüm hemşerilerimizin oylarına talip olduğumuzu herkese anlatacağız, diyerek iddialarını ortaya koydular.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • a.kerim çakar 01 Ocak 1970 02:00

    büyük birlik barajı aşamıyor diye oyumu mhpye veriyordum şehit yazıcıoğluna vefa için oyum ittifakın barajı aşar