Bölge Haber Girişi : 02 Temmuz 2010 13:25

Sağlık Bakanı Akdağ Erzurum'da!..

Sağlık Bakanı Akdağ Erzurum'da!..
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'da Aziziye Belediyesi ile İstanbul Pendik Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği İpek Halı Dokumacılığı kursunun açılış törenine katıldı.

Erzurum Ajans-Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum'da Aziziye Belediyesi ile İstanbul Pendik Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği İpek Halı Dokumacılığı kursunun açılış törenine katıldı.
Kardeş Belediye olan Aziziye ve Pendik Belediyelerinin Aziziye ilçesinde oluşturduğu sanat merkezinde açılan kursta ipek halı dokumacılığı yapılacak. 25 kursiyer ile başlayan eğitim Türkiye İş Kurumu ile ortaklaşa yürütülecek.
Gezi ve incelemelerde bulunmak üzere bugün Erzurum'a gelen Sağlık Bakanı Prof. Dr. Akdağ, kurs merkezinin açılış törenine katıldı. Kursiyerlerle sohbet eden Bakan Akdağ, çalışmanın bölge için hem istihdam hem de üretim anlamında büyük bir katkı sağlayacağını söyledi.
Açılış törenine Bakan Akdağ'ın yanı sıra, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Milletvekilleri Fazilet Dağcı Çığlık, Muhyettin Aksak, Sadettin Aydın, İbrahim Kavaz, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.