Bölge Haber Girişi : 02 Temmuz 2010 11:50

Erzurumlular piknikte buluşuyor!..

Erzurumlular piknikte buluşuyor!..
Sakarya Erzurumlular Derneği tarafından geleneksel olarak tertiplenen piknik, 4 Temmuz pazar günü Poyrazlar Gölü'nde yapılacak.

Erzurum Ajans-Sakarya Erzurumlular Derneği tarafından geleneksel olarak tertiplenen piknik, 4 Temmuz pazar günü Poyrazlar Gölü'nde yapılacak.
Sakarya Erzurumlular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mükerrem Koç, piknikte Erzurum Bar Ekibi, yerel sanatçılar ve 'Fıkralar ile Türkiye' ekibinin yer alacağı müjdesini verdi. Sakaryalılar ve Erzurumlu hemşehrilerine seslenen Koç, "Pazar günü Poyrazlar'da buluşalım" dedi.
Pikniğe Sakarya Erzurumlular Derneği'ne bağlı Arifiye, Hendek, Geyve Şubeleri ile Sapanca ve Rizekentliler Derneği iştirak edecek. Toplam 7 derneğin birleşimiyle geleneksel olarak düzenlenen piknik Poyrazlar Gölü'nde gerçekleştirilecek. Piknik organizasyonuna katılmak isteyenler için sabah saat 09.30'dan itibaren Maltepe, Arifiye, Hendek, Geyve ve Sapanca Dernek binaları ile Erenler Merkez Camii önünden otobüs veya minibüslerin kalkacağı duyuruldu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.