Bölge Haber Girişi : 30 Aralık 2009 01:11

Sağlık Bakanlığı Erzurum'a eleman aldı!..

Sağlık Bakanlığı Erzurum'a eleman aldı!..
Sağlık Bakanlığı'nın Erzurum'da kurduğu çağrı merkezine kurayla 35 kişi daha alındı.

Erzurum Ajans- Sağlık Bakanlığı'nın Erzurum'da kurduğu çağrı merkezine kurayla 35 kişi daha alındı.

 

Çağrı merkezinde görev almanın önemli olduğunu vurgulayan Assistt Firması Genel Müdürü Adil Zembat, çağrı merkezinde çalışanlara asistan ismini verdiklerini söyledi.

Çağrı merkezlerine gelecek şikayetler konusunda çalışanın doktora yardım ettiği için bu ismi verdiklerini açıklayan Zembat, görev alacakların sadece doktorlara yardımcı olmayacağını halkı da bilgilendireceklerini ifade etti.

 

Çağrı merkezlerinde kariyer yapmanın kolay olduğunu kaydeden Zembat, "Şimdi il genel meclislerinde hukukçuların daha fazla olduğunu görüyoruz. İlerleyen zaman içerisinde bunun değişeceğini tahmin ediyorum. Gelecekte artık çağrı merkezlerinde çalışanlar mecliste çoğunlukta olacak." dedi.

 

Assistt Firmesı İnsan Kaynakları Direktörü Hamza Bayındır ise Erzurum'un pilot bölge seçildiğini vurgulayarak, gelecek yıllar çağrı merkezlerinin biraz daha yaygınlaşacağını açıkladı. Noter huzurunda 60 arasından çekilen kura ile belirlenen 35 kişinin çağrı merkezinde görev alacağını belirten Bayındır, 75 ve üzeri puan alanların kuraya katılmaya hak kazandığını sözlerine ekledi.

 

100 tam puan alan iki kişiye ise kuraya katılmadan işe başlama olanağı sağlandı. Çağrı merkezinde şubat ayı içerisinde yapılacak alımlarla 144 kişinin istihdam edileceği belirtildi. Bu arada, çağrı merkezine iki ay önce de 35 kişi işe alınmıştı.

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.