Erzurum Haber Girişi : 23 Şubat 2016 17:57

Barajların yaban hayata etkileri masaya yatırıldı

 Barajların yaban hayata etkileri masaya yatırıldı
Erzurum Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü, HES'lerin yaban hayata etkilerini en aza indirmek için kolları sıvadı.
Erzuırumajans-Erzurum Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü, HES'lerin yaban hayata etkilerini en aza indirmek için kolları sıvadı. 

Orman ve Su İşleri 13'ncü Bölge Müdürlüğü sorumluluk alanında bulunan HES'lerin yaban hayata etkilerini gözden geçirmek ve HES'lerin taahhütlerini yerine getirip getirmediklerini belirlemek için çalışmalar başlatıldı. Toplantıda Erzurum İspir Verçenik Dağı ve Ardahan Posof Yaban Hayatı Geliştirme Sahalarında faaliyet gösteren HES firmalarının taahhütleri kapsamında sahada çalışan personel ile görüşme yapıldı. Bölge Müdürü Ahmet Akkiprik, Bölge Müdür Yardımcısı Mustafa Şentürk, Avcılık ve Yaban Hayatı Şube Müdürü Yusuf Soysal ve Erzurum İl Şube Müdürü Oğuzhan Şahinoğlu'nun katıldığı toplantıda Artvin Üniversitesi işbirliğinde yürütülen 'Çoruh Vadisi ve Verçenik Dağı Yaban Hayatı Geliştirme Sahasındaki Barajların Yaban Hayatına Etkileri' konulu proje çalışmaları gözden geçirildi. HES yöneticileriyle bir araya gelen kurum yöneticileri, ayda bir toplantı yapılmasını kararlaştırdı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.