Erzurum Haber Girişi : 15 Aralık 2016 02:38

Erzurum Büyükşehir... İşte halimiz!

 Erzurum Büyükşehir...  İşte halimiz!
Kar şehri Erzurum'da, kar günlük hayatı felç etti...
Erzurumajans-Kar şehri Erzurum'da 'KAR' hayatı durdurdu... Ankara'da 'Kar Küresi' kurup strafor tanecikleri ile poz veren yöneticilerimiz, hep 'kârla' uğraştıkları için halkı unuttu!


Okullar gün ortasında  tatil, otomobiller sokaklarda kayboldu...

Gün boyu çile, gün boyu bin bir işkence.. İstanbul'dan ithal zavallı kaldırım ustaları bile 24 saatte işsiz kaldı!

Uzun lafın kısası.. İşte Şehrin göbeğinden Mumcu Caddesi'nden  yorumsuz birkaç kare...

Fotoğraflar: Orhan BOZKURT

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • İnsan 01 Ocak 1970 02:00

    Belediyenin araçları düğün salonu ve ev yapmaya çalışıyor şuan,o nedenle kar temizliği gecikti,isterseniz şuan gidin kontrol edin,yıldızkentte hala yayaların karşıdan karşıya geçeceği yollar kapalı,ama düğün salonu çalışması devam ediyor,büyükşehirin ise ''şehristan evleri '' adlı hizmeti son hız devam ediyor,gidin görün.

  • Aslan 01 Ocak 1970 02:00

    5 yıldır erzurumdayim ilk defa belediye sınıfta kaldi.önceden kar yagmaya başlayınca temizlemye başlarlaedi.neyse bazen böle durumlaeda olabilir.

  • Dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Bu sene geçen seneye göre kar çalışması yok denecek kadar bunu hepimiz görüyoruz. rezilliği hepimiz çekiyoruz burada birilerinin avukatlığını yapmaya gerek yok. Ana arterler de dahi araçlar yolda kalıyor. Eğriye eğri doğruya doğru konuşalım.

  • ALİ İHSAN 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum Büyükşehir Belediyesi Bu kış sınıfta kalmıştır.. Ana arteller bile henüz açık değil. Örneğin Tortum Yolun'da iki araç yan yana gidemiyor. Belediyeyi bu bağlamda hizmete davet ediyorum..

  • Vatandaş rıza 01 Ocak 1970 02:00

    Büyükşehir Belediyesi ve Yakutiye belediyesi karla mücadelede sınıfta kaldı yazık...

  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    BİRAZ VİCDANLI OLUN BİRKAÇ SAAT VEYA BİR GÜN SONRA HER YER TEMİZLENİR İLK SİZİN SOKAĞINIZ TEMİZLENMEDİ DİYE FERYAT ETMEYİN MESELA BİZİM SOKAĞI İLK TEMİZLEDİLER SIRA SİZDE GELİR AYRICA KAR YAĞDIĞI HIZDA TEMİZLENMEZ BİLGİNİZE

  • Vedat KARATAŞ 01 Ocak 1970 02:00

    Demek ki neymiş; elektrik direklerine led ışık takmak çare değilmiş. Kar bütün süsünü bozdu süslü zihniyetin

  • Selim Tanas 01 Ocak 1970 02:00

    Sende haklısın. Memleket büyük şehir olunca oraya kar yağmamalı. Hep bunların suçlusu hükümet ve hükümet belediyeleri, göğe çadır çekmeleri lazımdı. Modern belediyecilik bunu gerektirir.

  • Burhan 01 Ocak 1970 02:00

    2016 yılı resimleri sanki 90'lı yıllar gibi geldi. Manzara güzel lüks villalarda halkın parasıyla çocuklarına camdan baktirip gece yarısı kartopu oynamaya çıkan insanların umrunda olmaz. Yagiyorsa fakire yağıyor zenginee bereket fakire acı

  • Semih 01 Ocak 1970 02:00

    Bu karları temizlemek için kimi biliyorsunuz belediyeler kendi kendine erimesinimi yoksa, sizden bu şehire hayır yok, bu adam da anlamış belediyeler den hayır yok kendisi kar temizliğini yapıyor.