Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2017 16:15

Es-Es'in yıldız golcüleri Dadaş oluyor

 Es-Es'in yıldız golcüleri Dadaş oluyor
Bir yandan iç transfer çalışmalarını sürdüren BB Erzurumspor, diğer yandan dış transfere haraketlilik kazandırdı. Dadaşların, Eskişehirspor'un forvet hattını Erzurum'a bağlıyor. Ofoedu ile Bruno Mezenga'nın Dadaşlarla el sıkıştığı öğrenildi.
Erzurumajans-PTT 1. Ligin yeni ekibi BB Erzurumspor, Es-Es'in gol timini kadrosuna katıyor. Bir yandan iç transfere hız veren Dadaşlar, diğer yandan dış transferde hareketli onlar yaşıyor.

Pususla Gazetesi'nden Nururllah Pala'nın haberine göre;  Mavi-beyazlı takımın daha öncede gündeminde olan Eskişehirspor'un gol timi Bruno Mezenga ile Chico Ofoedu, ile anlaşma sağlandığı öğrenildi.

İki futbolcunun da BB Erzurumspor'un transferi ile ilgilenen yöneticilerine "Evet" dedikleri öğrenildi.

Akhisar Belediyespor'da forma giyen golcü oyuncu Bruno Mezenga ile Samsunspor'dan da futbol severlerin yakından tanıdığı Chico Ofoedi için düğmeye basıldı. İki futbolcunun Başkent Ankara'da BB Erzurumspor'un transfer teklifini kabul ettikleri öğrenildi.

Mavi-beyazlı kulübü yakın çevreler, "Bruno Mezenga ve Chico Ofoedu'nun transferi bitti. Erzurumumuza hayırılı olsun" diye konuştular. İki fotbolcu da hücum hattında çok etkili iki oyuncu ve rakiplerini sahaya dar eden iki yıldız.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Muhammet DAĞ 01 Ocak 1970 02:00

    Bir de şu haber metinlerini Türkçe bilen birileri yazsa çok iyi olacak. Nasıl bir Türkçeniz var sizin arkadaş? Siz hiç mi Türk dili eğitimi almadınız? Gazetecilik okumadınız mı siz? Ne zaman yerel gazetelerden haber okusam, bütün cümleler anlatım bozuklukları ile dolu oluyor. Buna bir son verin artık.