İlçeler Haber Girişi : 31 Ocak 2018 20:30

15 Temmuz Gazisi Polis Memuru Aydın Övünç madalyasını aldı

15 Temmuz Gazisi Polis Memuru Aydın Övünç madalyasını aldı
Ankara’da şehit yakınları ve gazilere Devlet Övünç madalyası ve beratı verildi.
Erzurumajans-Ankara’da şehit yakınları ve gazilere Devlet Övünç madalyası ve beratı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde gazilere ve şehit ailelerine teslim edilmek üzere Ankara Valiliğine gönderilen Devlet Övünç Madalyaları ve Beratlarının Tevcihi Töreni, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Törene Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Ankara Valisi Ercan Topaca, Vali Yardımcıları Kemal Karadağ, Şükrü Yıldırım, Metin Arslanbaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar, İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, Altındağ, Mamak, Elmadağ Kaymakamları ile Belediye Başkanları, Erzurum Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın İl ve İlçe müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Erzurum Horasan Belediye Başkanı Abdulkadir Aydın’ın yeğeni Polis Memuru Abdulhakim Aydın 15 Temmuz Hain Darbe Girişimi esnasın da TBMM’de görevi başında hain girişimlerden yaralanarak gazi oldu.

Konuşmaların ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Vali Ercan Topaca tarafından şehit yakınlarına ve gazilerimize Devlet Övünç Madalyası ve Beratı tevcih edildi.15 Temmuz Gazisi Polis Memuru Abdulhakim Aydın’da madalyasını Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya ve Vali Ercan Topaca'nın elinden aldı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.