Bölge Haber Girişi : 24 Ağustos 2010 16:14

2011 Eğitimleri ETSO'da başlıyor!..

2011 Eğitimleri ETSO'da başlıyor!..
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) - Erzurum 2011 Koordinatörlüğü, 2011 Universiade organizasyonuna yönelik eğitimlerin ele alındığı ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) – Erzurum 2011 Koordinatörlüğü, 2011 Universiade organizasyonuna yönelik eğitimlerin ele alındığı ikinci toplantısını gerçekleştirdi.

ETSO Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, ETSO Meclis Başkanı Saim Özakalın, 2011 Universiade Sivil Toplum Kuruluşları Komitesi Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) Koordinatörü Prof. Dr. Osman Demirdöğen, ETSO Turizm Komitesi Başkanı Rüşen Yıldırım ile Meclis üyeleri; Serhat Saraçoğlu, Mehmet Yenigün ve Nazım Akıllıoğlu katıldı. İlk toplantısını 12 Temmuz 2010 tarihinde yapan komite ikinci toplantıda, 2011 Universiade organizasyonuna yönelik eğitim programının 13 Eylül 2010 tarihinde başlatılmasını kararlaştırdı.

Toplantıda alınan karar göre; iş hayatı için yabancı dil, iletişim, tüketici-turistik davranış, hizmet kalitesi ve hijyen eğitimlerinin yer alacağı program toplamda 4 ay sürecek. Yiyecek içecek işletmeleri, toplu ulaştırma işletmeleri, perakende satış işletmeleri ve konaklama hizmeti veren işletmelere yönelik düzenlenecek olan eğitimler 4 ayrı grup halinde gerçekleştirilecek. Her grubun eğitim programı günde 4 saat olmak üzere 1 ay sürecektir. Eğitimler ücretsiz olacak ve eğitim sonunda katılımcılara katılım sertifikası verilecek.

Eğitimlere katılmak isteyenler ETSO’ya müracaat edecek. Ayrıca isteyenler, 233 40 94 ve 233 40 56 numaraları telefonlardan konuyla ilgili bilgi alabilecekler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.