Bölge Haber Girişi : 29 Aralık 2010 15:33

2011 Tesislerine gezi!..

2011 Tesislerine gezi!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü faaliyetlerine yoğun bir tempoda devam ediyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi Müdürlüğü faaliyetlerine yoğun bir tempoda devam ediyor.

Erzurum Gençlik Merkezi, Palandöken Gençlik Merkezi ve Mahallebaşı Gençlik Merkezi müdürlüğü tarafından düzenlenen gezi kapsamında Gençlik Merkezi Müdürlüklerine kayıt olan üyeler ile yeni üye olan gençlere 2011 Üniversiade için yapılan spor tesisleri gezdirildi.

Oldukça neşeli bir ortamda geçen geziye Gençlik Merkezi Müdürü Murtaza Cengiz, Gençlik Merkezi Şefi İkram Sönmez, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Metin Günay ile Mahallebaşı Gençlik Merkezi Müdürü Nazlı Oral ile personel katılarak gençlere eşlik ettiler. 2011 Üniversiade için yapılan tesislere hayran kalan gençler, geziyi düzenleyen yetkililere teşekkür ettiler.

Gençlik Merkezi Müdürü Murtaza Cengiz, Gençlik Merkezlerine ilginin her geçen gün arttığını ve Gençlik Merkezine üye olan gençlerin sayısında önemli bir patlama yaşandığını belirterek, “Üyelerimize spor tesislerini gezdiriyoruz, bu güzel ve modern tesisleri Erzurum’a kazandıran büyüklerimize teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.