Bölge Haber Girişi : 11 Ağustos 2010 15:58

2011 unıversıade çinilere işlendi!..

2011 unıversıade çinilere işlendi!..
Erzurum'un Horasan ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde açılan çini kursunun sergisinde değişik çini ürünlerinin yanı sıra 2011 UNİVERSİADE logo ve maskotunun işlendiği çeşitli ürünlerde yer aldı.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Horasan ilçesinde Kaymakamlık öncülüğünde açılan çini kursunun sergisinde değişik çini ürünlerinin yanı sıra 2011 UNİVERSİADE logo ve maskotunun işlendiği çeşitli ürünlerde yer aldı.

Horasan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nca desteklenen ve ilçe belediye binasında nisan ayında başlatılan çalışmalarda, gençlerin sanat yoluyla kendilerini tanımaları ve tanıtmalarına ve bu yolla iş bulmalarına imkan sağlamak amaçlandı.

Kurs sonunda Erzurum AVM’de çalışmalardan oluşan bir sergi açıldı. Vatandaşların ilgi gösterdiği sergide 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları’nın amblem ve logolarının işlendiği çeşitli ebatlarda tabak, vazo ve bardaklar da görücüye çıktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.