İlçeler Haber Girişi : 17 Ocak 2012 01:27

2011'in en başarılı belediye başkanı

2011'in en başarılı belediye başkanı
Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketlerinden ANDY- AR'ın yaptığı 'EN 2011 Araştırması'nda Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, en başarılı ilçe belediye başkanı seçildi.
Erzurum Ajans-ANDY- AR ülke genelinde 21 ili kapsayan ve 4 bin 365 kişiyle yüz yüze yapılan görüşmeler sonucu yapılan araştırmada en başarılı ilçe belediye başkanlarını belirledi. 20-27 2011 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen anket sonuçları açıklandı. ANDY- AR Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin araştırmasında halk tarafından başarılı olmasının kendisine aşırı yük getirdiğini belirten Ali Korkut, "Artık daha çok çalışmalıyım ve halkımızın güvenine layık olmalıyım." dedi.

Yaptığı radikal hizmetler neticesinde anket sonucunun kendisi için sürpriz olmadığını belirten Ali Korkut, "Erzurum'da Kentsel Dönüşüm'ü başlatan belediye başkanı olarak vatandaşımızın gözünde yerimizin yükseldiğini düşünüyorum. Yine Erzurum'a ilk defa bir kent meydanı kazandırdık. Yakutiye Kent Meydanı yapılana kadar bu şehrin maalesef bir meydanı bulunmuyordu. Üç Kümbetler Cazibe Merkezi Projemiz, Prof. Dr. Recep Akdağ caddesi, parklarımız ve diğer hizmetlerimiz halkımız nazarında bir karşılık bulmuş olmalı. Bu sonuç bize yeni görev ve yükümlülükler yüklüyor. Halkımızın güvenine layık olmak için daha çok çalışmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.