Ekonomi Haber Girişi : 05 Mayıs 2014 18:42

2014 Yılı mali destek programı

2014 Yılı mali destek programı
KUDAKA'da düzenlenecek bilgilendirme ve eğitim toplantılarını müteakiben ilgililerle destek sözleşmeleri imzalanacağı bildirildi.
Erzurumajans-KUDAKA'nın 2014 Yılı Mali Destek Programları kapsamında, başarılı projeler ile sözleşme imzalanması süreci, ilgililere, Sözleşmeye Davet Bildirim Mektuplarının 7 Mayıs 2014 tarihinden itibaren gönderilmesi ile başlayacağı bildirildi,

KUDAKA tarafından yapılan açıklamada 20 Mayıs'ta Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası'nda, 21 Mayıs'ta Bayburt Yatırım Destek Ofisi'nde ve 22 Mayıs'ta KUDAKA'da düzenlenecek bilgilendirme ve eğitim toplantılarını müteakiben ilgililerle destek sözleşmeleri imzalanacağı bildirildi.

Destek Sözleşmesi eklerinin 07 Mayıs 2014 tarihinde KUDAKA internet sayfasında yayınlanacağı belirtilen açıklamada, "İlgili yararlanıcıların, belgelerin vaktinde sunulması hususunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için destek almaya hak kazandıkları program rehberlerinde yer almakta olan belgeleri hazırlamaya başlamaları istirham olunur." Denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.