Türkiye Haber Girişi : 15 Ekim 2015 20:00

2015 Yılının son koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı

2015 Yılının son koordinasyon kurulu toplantısı yapıldı
Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Erzurum Valiliği toplantı salonunda yapıldı.
Erzurumajans-Vali Dr. Ahmet Altıparmak başkanlığında İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, kamu kurum ve kuruluşu temsilcilerinin katılımıyla Erzurum Valiliği toplantı salonunda yapıldı. 

Vali Altıparmak, düzeyindeki yatırımların ve sektörel gelişmelerin değerlendirildiği sorunlar ve çözüm önerilerinin ele alındığı toplantıda, ilgili hususlarda kuruluşlar arası iş birliği ve koordinasyonu sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

Eylül itibariyle yatırımcı kamu kurum ve kuruluşlarının valiliğe verdikleri yatırım izleme cetveline göre toplam proje tutarı 8 milyar lira olan 567 proje bulunduğunu belirten Vali Dr. Ahmet Altıparmak "Kamu kurum ve kuruluşlarının yürüttüğü 567 projeden bu yıl itibariyle 76'sı bitti, 385'i devam ediyor. İnşaat mevsiminin hızlandığı temmuz-eylül döneminde ise bir önceki döneme göre nakdi harcama oranı, yüzde 37'den yüzde 71'e ulaştı" diye konuştu.

Toplantıda, ayrıca Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yöneticileri yürüttükleri çalışmalar ile ilgili sunum gerçekleştirdiler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.