Spor Haber Girişi : 31 Ağustos 2012 17:30

30 Ağustos yüzme yarışları yapıldı

30 Ağustos yüzme yarışları yapıldı
30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme yarışları yapıldı.
Erzurum Ajans-30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yüzme yarışları yapıldı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 30 Ağustos Yüzme Yarışları yapıldı. Nefesleri kesen yarışlara 10 ile 16 yaş arası sporcular katıldı. Bayanlarda ve erkeklerde yapılan yarışlar büyük bir ilgi gördü. Havuzda şampiyon olabilmek için kulaç atan minik sporcuları aileleri ve yüzme severlerde tribünlerden heyecanla izledi ve alkışları ile onlara destek verdi. Bir çok seyircide desteklediği sporcuların lehine tezahürat yaptı. Nefesleri kesen 30 Ağustos Yüzme Yarışları İranlı Antrenörler Komel Samet, Nesim Kian ile Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Yüzme Antrenörleri Sercan Acuner, Bülent Tatlısu ve Kübra Özdemir nezaretinde yapıldı. 100’ü aşkın sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporculara Yüzme Havuzu Müdürü Hikmet Palandöken ile öğrenci velileri ve antrenörler tarafından madalyaları verildi. Yüzme Havuzu Müdürü Hikmet Palandöken, “Erzurum’da İl Müdürümüz Fatih Çintimar sayesinde tesisimizin kapıları yılın 12 ayı açık. Artık yaz kış Erzurum’da yüzme yapılabiliyor. Bizde bugün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yüzme teşvik yarışları düzenledik. Katılan tüm sporculara ve antrenörlere teşekkür ediyorum, çocuklarını yüzmeye gönderen aileleri de tebrik ediyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.