Bölge Haber Girişi : 26 Ağustos 2011 15:43

3.Lig heyecanı Erzurum'da başlıyor!..

3.Lig heyecanı Erzurum'da başlıyor!..
Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Anadolu Üsküdar'la karşı karşıya geleceği maç , saat 16.00'da başlayacak.

Erzurum Ajans-Süper Toto 3. Lig karşılaşmaları Pazar günü başlıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, Anadolu Üsküdar'la karşı karşıya geleceği maç ise, saat 16.00'da başlayacak. Yeni Erzurum Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmadan Erzurum BBS'nin galibiyetle ayrılmasına  kesin gözüyle bakılırken, taraftarların da, ligin ilk karşılaşmasına büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, Süper Toto 3. Lig'de mücadele edecek olan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un, üstün bir performans sergileyerek taraftarlarına futbol ziyafeti çekeceğini söyledi. Erzurum'un bir spor kenti olduğunu ve profesyonel ligde temsil edilmenin kent için büyük bir önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Küçükler, " Büyükşehir Belediyespor'un, Erzurum'un marka futbol takımı haline geleceğine inanıyoruz. Erzurum BBS'yi kurduktan sonra yaşadığımız süreç ve elde ettiğimiz tüm başarılar, bu husustaki haklılığımızı gözler önüne serdi. Şampiyonluk elde ederek, Bölgesel Amatör Ligi'nden 3. Lig'e yükseldik. Yükselişimiz bununla sınırlı kalmayacak, devam edecek" diye konuştu.

TEKNİK PATRON ÇELİK EKİBİNE GÜVENİYOR

Öte yandan Pazar günü çıkacağı Anadolu Üsküdar maçının hazırlıklarını sürdüren Erzurum Büyükşehir Belediyespor'un Teknik Patronu Hasan Çelik, Erzurum Büyükşehir Belediyespor’un, yeni transfer edilen oyuncular sayesinde çok farklı ve daha etkin bir yapıya kavuştuğunu belirtti. Çelik, yaklaşık 10 gündür sürdürülen idmanların oldukça verimli geçtiğine dikkati çekerek, “Takım idmanlarda gerçekten göz doldurdu. Oyuncuların sergiledikleri performansın, Pazar günü futbol şölenine dönüşmesini bekliyoruz.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.