İlçeler Haber Girişi : 04 Haziran 2012 22:15

4. Kattan düşen kuma hayatını kaybetti

4. Kattan düşen kuma hayatını kaybetti
Erzurum'da kumasıya kavga eden kadın, boğuşma sırasında 4?üncü kattaki evin pencere camının kırılması sonucu beton zemine düşerek hayatını kaybetti.
Erzurum Ajans-Erzurum'da kumasıya kavga eden kadın, boğuşma sırasında 4?üncü kattaki evin pencere camının kırılması sonucu beton zemine düşerek hayatını kaybetti. 
Olay, dün saat 16.30 sıralarında Abdurrahman Gazi Mahallesi 2. Yazıcı Sokak No 16'daki Kamil B.'ye ait evde meydana geldi. İddia göre, Netice B. ile evli olan Kamil B., 15 gün önce Esengül N.'yi eve kuma olarak getirdi. Bu durumu kabullenmeyen 2 çocuk annesi Netice B. ile Esengül N. arasında kavga çıktı. Kavga sırasında Netice B., 4. kattaki evin kırılan pencere camından yere düştü. Ağır yaralı olarak Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Netice B., tüm çabalara karşın hayatını kaybetti. Kavga sırasında hafif şekilde yaralanan Esengül N. ise, Palandöken Devlet Hastanesi'ne götürüldü.
Olayla ilgili soruşturmayı derinleştiren polis, Netice B.'nin ölümüyle ilgili eşi Kamil B. ile Adana'dan getirdiği kuma Esengül N.'yi gözaltına aldı.
Netice B.'nin cenazesi, Palandöken'deki Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Yaşamını yitiren Netice B.'nin babası Necati K., cenazede gözyaşı döktü. Kızının bir cinayete kurban gittiğini öne süren Necaki K., "Görgü tanıkları olaydan kısa bir süre önce damadın kızımı döverek eve götürdüğünü söylediler. Kızımı kuması ve damadım camdan atarak öldürdü diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    1-Birbirinin boğazına sarılmak, dövüşmek. 2. Mücadele etmek 3. Çabalamak, altından kalkmaya çalışmak, uğraşmak Sayın habip Kuran boğuşmanın sözlük anlamlarıdır bence haberin yazılış şeklinden ziyade ordaki dramı konu edinseydiniz daha isabetli olurdu sonuçta bu haber ulusal medyada aynen yukarıdaki gibi yayınlanmıştır herkes kendi işini yapsın bence saygılar

  • Habip KURAN 01 Ocak 1970 02:00

    Arkadaş Bu Nasıl Bir Habercilik Anlayışıdır. Böyle Bir Başlık Olabilirmi..? " 4. Kattan düşen kuma hayatını kaybetti" Böyle Bir Haber içeriği Olabilirmi..? " Erzurum`da kumasıya kavga eden kadın, boğuşma sırasında " Boğuşma Terimi ne Kadar Aşağılayıcı Bir terimdir.. Sayın Editörlerimiz Sizleri Gerçek Habercilik Anlayışına Davet Ediyorum..