Bölge Haber Girişi : 05 Nisan 2010 02:31

4 Kilo Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!..

4 Kilo Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi!..
Erzincan ve Erzurum Emniyetinin ortak çalışması sonucu Güney Doğu Anadolu illerinden getirilen ve Erzincanda piyasaya sürülmek istenilen 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.

Erzurum Ajans-Erzincan ve Erzurum Emniyeti’nin ortak çalışması sonucu Güney Doğu Anadolu illerinden getirilen ve Erzincan’da piyasaya sürülmek istenilen 4 kilogram esrar maddesi ele geçirildi.
Erzincan ve Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından istihbari çalışma sonucu takip edilen şahıslar Erzincan-Erzurum karayolunda durduruldu. Şahısların içinde bulundukları araç içerisinde yapılan aramada 4 kilogram esrar maddesi ele geçirilirken uyuşturucuyu Erzincan’a getirerek pazarlanmaya çalışıldığı iddia edilen M.A., A.A., O.A., ve Ö.S. isimli 4 zanlı gözaltına alındı. Polisteki sorgularının ardından zanlılar, sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.