Eğitim Haber Girişi : 13 Aralık 2013 21:20

4G Bilgilendirme seminerleri devam ediyor

4G Bilgilendirme seminerleri devam ediyor
Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan "4G-Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" isimli proje kapsamında düzenlenen bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.
Erzurumajans-Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) Kurumlar Arası İşbirliği ve Koordinasyon Protokolü ile İl Emniyet Müdürlüğünce hazırlanan "4G-Güvenli Gençlik Güvenli Gelecek" isimli proje kapsamında düzenlenen bilgilendirme çalışmaları devam ediyor.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce yapılan açıklamada, "Proje kapsamında trafik kazalarının önlenmesi ve trafik bilincinin oluşturulmasında çocuklara düşen görevler, trafik kuralları, trafik işaret ve levhaları, trafikte yapılan kural ihlalleri, emniyet kemeri takmanın önemi konularında farkındalığı arttırmak ve kentte trafik güvenliğine katkı sağlamak amacıyla "Birlikte Başaralım Erzurum" sloganıyla ve "Trafikte güvenli yarınlar için akıllı gençlik teminatımızdır. Güvenli Erzurum sağlıklı gençlik tek amacımızdır" bakış açısıyla, Erzurum Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Aziziye Koleji Konferans Salonu'nda 150 İlkokul öğrencisine yönelik sunum yapılmış ÇOGEP kapsamında temin edilen materyallerinin dağıtımı yapılmıştır" denildi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.