Spor Haber Girişi : 30 Mayıs 2012 16:30

500 Kareteci aynı anda tatamiye çıktı

500 Kareteci aynı anda tatamiye çıktı
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı 9. Uluslararası Palandöken Kupası Karate Turnuvası yarın start alıyor.
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğini yaptığı 9. Uluslararası Palandöken Kupası Karate Turnuvası yarın start alıyor. Müsabakalar öncesinde bugün Cemal Gürsel Spor Salonu’nda bir seminer verildi. Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi’nin organize ettiği seminere Türkiye Karate Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Erçin ile İran Milli Takım Teknik Direktörü Ali Rıza Süleymani eğitimci olarak katıldı. İki teknik adam tatamide bulunan 500’ü aşkın karateciye ders verdi. Oldukça yararlı geçen semineri çok sayıda sporseverde yakından takip etti.

SEMİNER SONRASI ANTRENMAN

Yapılan seminerin ardından 500’ün üzerindeki karateci topluluğu aynı anda Türkiye Karate Milli Takım Teknik Direktörü İbrahim Erçin ile İran Milli Takım Teknik Direktörü Ali Rıza Süleymani yönetiminde antrenman yaparken ortaya ilginç bir görüntü çıktı. Salon cıvıl cıvıl olurken, antrenmanı İran Uluslararası Karate Antrenörü Javad Salimi ile Yakutiye Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ile antrenörler izledi.
Antrenmanda sporculara Palandöken Kupası Karate Turnuvası hakkında bilgi veren Karate 7. Bölge Temsilcisi Ahmet Çelebi, tüm sporculara başarı dileğinde bulundu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.