Erzurum Haber Girişi : 10 Haziran 2014 19:33

5510 Sayılı kanun bilgilendirme toplantısı

5510 Sayılı kanun bilgilendirme toplantısı
Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşlara yönelik 5510 sayılı yasa hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce kamu kurum ve kuruluşlara yönelik 5510 sayılı yasa hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Salonunda düzenlenen toplantıya çok sayıda kamu kurum ve kuruluş temsilcisi katıldı.

SGK Erzurum İl Müdür Yardımcısı Recep Şen, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası kanunun uygulanması hakkında bilgiler aktardı.

Şen, "Bilgilendirme toplantısındaki amacımız 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanununun, kamu kurum ve kuruluşlarının işveren işlemleriyle ilgili maddelerinde belirtilen yükümlülüklerin tam ve eksiksiz olarak yerine getirilmesi ve hatalı işlem yapılarak kurumumuzca uygulanacak olan idari para cezalarına daha fazla muhatap olunmaması için belirtilen yasa maddelerinin açık ve seçik anlaşılır bir biçimde tereddütlere mahal verilmeden anlatılması amaçlanmıştır" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.